Sorteer van  A naar Z  |  Z naar A  |  € naar   |   naar €  |  Zoek binnen deze categorie:  
Coca-Cola signature mixers Woody Notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreŽerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Woody Notes is ontwikkeld door Alex Lawrence, voormalig hoofd bartender van de Dandelyan Bar Londen, nummer 1 op de lijst van beste bars ter wereld. Een subtiele mix van aardachtige patchoeli, citrusachtige yuzu en aromatische basilicum. Deze mixer is licht, citrusachtig en verfrissend met een vleugje peper. Dit drankje versterkt de smaak van warm hout en zoete tropische vruchten in gouden en kruidige rumsoorten. Het haalt de geroosterde vanillenoten naar voren en versterkt de complexiteit van de houtachtige noten van bourbons om de warme kruidige smaak te benadrukken.
In voorraad 2,10 €
Coca-Cola signature mixers herbal notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreŽerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Herbal Notes is ontwikkeld door Antonio Naranjo werkzaam voor Dr Stravinsky Barcelona, nummer 19 op de lijst van beste bars ter wereld. Een frisse, kruidachtige mixer voor de kritische drinker. Deze mixer is bloemig, fris en zuur. Het heeft de goede balans tussen de verfrissende noten van dilleblad, citrus en citroengras en de aardachtige noten van dillezaad en afrikaantje. Het resultaat is een frisse mixer die goed combineert met de moutachtige en fruitige noten van Schotse whiskyís en fruitige cognacs voor een verfrissend drankje.
In voorraad 2,10 €
Coca-Cola signature mixers Spicy Notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreŽerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Spicy Notes is ontwikkeld door mixologists Adriana ChŪa en Pippa Guy. Pippa Guy is werkzaam voor the Savoy Londen, nummer 2 op de lijst van beste bars ter wereld. Adriana is werkzaam voor Antigua CompaŮia de las Indias Barcelona. Deze mixer met een warme opening en een vurige afdronk is een verfijnde en complexe mix. Citrusachtige limoen, gember, pittige jalapeŮo, geurige rozemarijn en aromatische jasmijn kenmerken deze mix. Het resultaat is een zesty, aardachtige, mossige mixer die goed smaakt met Schotse whisky of tequila gold.
Geen voorraad 2,10 €
Coca-Cola signature mixers Smokey Notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreŽerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Smokey Notes is ontwikkeld door mixologist Max Venning werkzaam voor Three Sheets Londen, nummer 29 op de lijst van beste bars ter wereld. Smoky is intens aromatisch, eikachtig met subtiele noten van tabak. Deze mixer zorgt voor extra nuances als hij wordt gecombineerd met zeer kruidige, donkere rumsoorten of krachtige vanille bourbons. Topnoten zijn eeuwenoude ylang ylang en ambrettezaad, in balans gebracht door een verrukkelijke basis van elegante, warme bruine specerijen.
Geen voorraad 2,10 €
 
Pagina 1
 
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

Labels