Sorteer van  A naar Z  |  Z naar A  |  € naar   |   naar €  |  Zoek binnen deze categorie:  
GLENDRONACH REVIVAL15Y 46° - Scotland-( 0,70 L)
Land van herkomst: Scotland
%: 46
Inhoud: 0,70 L
Details: GlenDronach 15 years Revival is onlangs opnieuw uitgebracht na een afwezigheid van enkele jaren. Deze botteling rijpt in zowel Pedro Ximénez als Oloroso sherryvaten en net als in het verleden is de sherry duidelijk aanwezig in het karakter van de whisky. Neus: rozijnen, bessen, noten en pure chocolade. Smaak: vol, abrikozen, vijgen, kersen en lichte kruiden. Afdronk: lang, fruitig en pure chocolade.
Naam: GLENDRONACH 15Y 46°
Leeftijd: 15
In voorraad 79,00 €
Coca-Cola signature mixers Woody Notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreëerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Woody Notes is ontwikkeld door Alex Lawrence, voormalig hoofd bartender van de Dandelyan Bar Londen, nummer 1 op de lijst van beste bars ter wereld. Een subtiele mix van aardachtige patchoeli, citrusachtige yuzu en aromatische basilicum. Deze mixer is licht, citrusachtig en verfrissend met een vleugje peper. Dit drankje versterkt de smaak van warm hout en zoete tropische vruchten in gouden en kruidige rumsoorten. Het haalt de geroosterde vanillenoten naar voren en versterkt de complexiteit van de houtachtige noten van bourbons om de warme kruidige smaak te benadrukken.
In voorraad 2,10 €
Coca-Cola signature mixers herbal notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreëerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Herbal Notes is ontwikkeld door Antonio Naranjo werkzaam voor Dr Stravinsky Barcelona, nummer 19 op de lijst van beste bars ter wereld. Een frisse, kruidachtige mixer voor de kritische drinker. Deze mixer is bloemig, fris en zuur. Het heeft de goede balans tussen de verfrissende noten van dilleblad, citrus en citroengras en de aardachtige noten van dillezaad en afrikaantje. Het resultaat is een frisse mixer die goed combineert met de moutachtige en fruitige noten van Schotse whisky’s en fruitige cognacs voor een verfrissend drankje.
In voorraad 2,10 €
Coca-Cola signature mixers Spicy Notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreëerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Spicy Notes is ontwikkeld door mixologists Adriana Chía en Pippa Guy. Pippa Guy is werkzaam voor the Savoy Londen, nummer 2 op de lijst van beste bars ter wereld. Adriana is werkzaam voor Antigua Compañia de las Indias Barcelona. Deze mixer met een warme opening en een vurige afdronk is een verfijnde en complexe mix. Citrusachtige limoen, gember, pittige jalapeño, geurige rozemarijn en aromatische jasmijn kenmerken deze mix. Het resultaat is een zesty, aardachtige, mossige mixer die goed smaakt met Schotse whisky of tequila gold.
Geen voorraad 2,10 €
Coca-Cola signature mixers Smokey Notes
Beschrijving: Coca-Cola introduceert Signature Mixers, speciaal gecreëerd om te mixen met dark spirits. Coca-Cola heeft hiervoor de hulp ingeroepen van vijf van de meest invloedrijke mixologists ter wereld. Smokey Notes is ontwikkeld door mixologist Max Venning werkzaam voor Three Sheets Londen, nummer 29 op de lijst van beste bars ter wereld. Smoky is intens aromatisch, eikachtig met subtiele noten van tabak. Deze mixer zorgt voor extra nuances als hij wordt gecombineerd met zeer kruidige, donkere rumsoorten of krachtige vanille bourbons. Topnoten zijn eeuwenoude ylang ylang en ambrettezaad, in balans gebracht door een verrukkelijke basis van elegante, warme bruine specerijen.
Geen voorraad 2,10 €
DICTADOR 25Y RUM - 40% 0,7L
Ondermerk: 25Y
%: 40
Merk: DICTADOR
In voorraad 78,00 €
WORTHY PARK - 5 Year Old Sherry Cask Finish Rum - 57% - 0,7L
Ondermerk: 5 Year Old Sherry Cask Finish Rum
Beschrijving: A thick and chewy rum from Worthy Park, matured in ex-bourbon barrels for four years before a finish in a combination of PX and oloroso sherry casks. The sherry has had a big effect, not only to the colour, but also adding loads of dark fruit and spice notes – tobacco, raisins, nutmeg and cinnamon.
%: 57
Merk: WORTHY PARK
In voorraad 81,00 €
WORTHY PARK - RUM - SINGLE ESTATE RESERVE - 45% - 0,7 l
Ondermerk: WORTHY PARK RUM
Beschrijving: Worthy Park Single Estate Reserve wordt op 1200 voet boven zeeniveau gedistilleerd op Jamaica in de the Vale of Lluidas. Worthy Park is een authentieke rum die 6 tot, 10 jaar rijpt op ex bourbon vaten. Worthy Park is gelegen te St. Catherine en is omringt door ongerepte landschappen die eindeloos groen zijn. De commerciële productie van suikerriet en suiker begon in 1720 en heeft een gekende traditie in Jamaica. Men produceert er prachtige rum varianten met zeer eigen karakters. De familie Clarke is sinds 1918 eigenaar van Worthy Park en lanceert verschillende producten waarvan de Worthy Park Single Estate Reserve een van de paradepaardjes is.
%: 45
Merk: SINGLE ESTATE RESERVE
In voorraad 64,00 €
PLANTATION RUM - PINEAPPLE - 40% - 0,70 L
Ondermerk: PINEAPPLE
Beschrijving: Pineapple rum is een gebalanceerde blend van witte en donkere rum van Plantation, geproduceerd door het huis Ferrand. Men gebruikt de rijpe 'Queen Victoria' ananassen en laat deze een week infuseren in de blanke rum. Bij de donkere rum weken de ananassen gedurende 3 maanden, waarna men de twee rum's mengt en nog eens 3 maanden laat rusten samen. Dankzij de ananas infusie krijgt de rum een extra tropische side-kick. Deze combinatie speelt duidelijk in op de 'pina colada' cocktail. Deze rum is puur of 'on the rocks' zeer lekker, maar zeker ook in combinatie met kokosmelk en veel ijs samen in de blender. De Pineapple Stiggin's Fancy Rum van Plantation won recent een prijs als beste in categorie waardoor de rum zeer gewild is. Zowel puur, on the rocks als in een cocktail een fruitige topper. De Pineapple Stiggins Fancy Rum Plantation is een fruitig prijsbeest met vele mogelijkheden.
%: 40
Merk: PLANTATION - RUM
In voorraad 36,00 €
PLANTATION RUM - XAYMACA SPECIAL - 43°- 0.7L
Ondermerk: XAYMACA
Land van herkomst: JAMAICA
Beschrijving: Plantation Xaymaca Special Dry wordt gemaakt van 100% Jamaicaanse potstill rum, samen met een mix van sterke drank uit Long Pond en Clarendon distilleerderijen, waarvan Maison Ferrand nu een derde bezit na de aankoop van de West Indies Rum Distillery in 2017. Master blender Alexandre Gabriel creëerde het Xaymaca (uitgesproken als zay-muck -uh) merk, dat is de oorspronkelijke naam voor de inheemse Arawaks, die Jamaica bewoonden ruim voordat Columbus voet op het eiland zette in 1494. Xaymaca betekent eigenlijk 'land van hout en water.'
%: 43
Merk: PLANTATION RUM
Details: Deze langverwachte nieuwkomer in het gamma van de bar classics, een blend afkomstig uit Jamaica, Guyana en Barbados, gebotteld op 69% en gelanceerd in de aanloop naar Tales of the Cocktail 2016, is met open armen ontvangen door ieder zichzelf respecterende bartender. Elke tiki-lover zal dit beamen.Voor we het vergeten: OFTD staat voor Old Fashioned Traditional Dark. Wij weten wel beter, in werkelijkheid staat dit letterwoord voor "Oh F*ck That's Delicious!".
In voorraad 36,00 €
PLANTATION RUM - BARBADOS - 5 YEARS - 40% - 0,70 L
Ondermerk: BARBADOS
Beschrijving: Doorly's 5 Year Barbados Rum is een 5 jaar oude blend van diverse Barbados rum en heeft een finish gekregen in Amerikaanse wit eiken vaten die een hele lekkere draai geven aan de drank. De lichtbruine kleur dankt de rum aan zijn initiële rijping die werd voltrokken in ex-whisky vaten, een proces wat zijn sporen heeft achtergelaten.Een rum met een licht karakter en verfijnde smaken van diverse specerijen. Het geheel eindigt in een warme, zachte afdronk met lekkere rook smaken.
%: 40%
Merk: PLANTATION RUM
Inhoud: 0,70 L
Leeftijd: 5 YEARS
In voorraad 28,30 €
OBAN 14Y 43° - Scotland-( 0,70 L)
Land van herkomst: Scotland
%: 43
Inhoud: 70cl
Details: Na een langzame distillatie in twee kleine ketels, gevolgd door afkoeling in worm-tub en 14 jaar rijping biedt de olijfgoudkleurige Oban 14 volop rijke, zoete smaken. Met een rijke, rokerige geur. Een dikke, volle smaak. Met tonen van citrus met een soepele zoetheid, een rokerige droogheid en extra tonen van zeewier. De afdronk is aangenaam lang, met vruchten en droog eikenhout.
Naam: OBAN 14Y 43°
Leeftijd: 14
In voorraad 58,00 €
The Observatory 20 Years 40° 70cl
%: 40
Inhoud: 70cl
Details: Een 20 jaar oude Single grain voor een onmiddelijk smaakgenoegen. The Observatory 20YO Single grain Scotch whisky werd gerijpt in een 100% bourbon vat. DE MACDUFF DISTILLEERDERIJ.Macduff is één van de jongste distilleerderijen in Schotland, met de eerste sterke drank die voortvloeit uit de distilleerkolf in 1960. Het is ook de meest oostelijke in Schotland, liggend aan de oevers van de rivier Deveron aan de noordoostkust van Schotland.
Naam: The Observatory 20 Years 40°
In voorraad 38,00 €
Greign 20 Years 40° 70cl
%: 40
Inhoud: 70cl
Details: Een zeer lekkere single grain met een zachte en zoete sherry afdonk die zeker de amateurs bevalt. reign 20YO Single grain Scoth whisky werd in bourbon vaten gerijpt en afgewerkt in sherry vaten.DE MACDUFF DISTILLEERDERIJ.Macduff is één van de jongste distilleerderijen in Schotland, met de eerste sterke drank die voortvloeit uit de distilleerkolf in 1960. Het is ook de meest oostelijke in Schotland, liggend aan de oevers van de rivier Deveron aan de noordoostkust van Schotland.
Naam: Greign 20 Years 40°
In voorraad 43,00 €
LAGAVULIN DISTILLERS ED 43° - Scotland- 70cl
Distilatiejaar: 2002
Land van herkomst: Scotland
%: 43
Inhoud: 0,70 L
Details: 16 jaar oude Lagavulin dubbelgerijpt in houten ex-bodega-Pedro Ximenez-vaten voor een intense, rozijnachtige zoetheid, die mooi past bij de rokerige kracht van de regular release. Eerste rijpingsvat: Refill Amerikaanse en Europese eik. Tweede rijpingsvat: ex-bodega Pedro Ximenez-geprepareerde, hergeblakerde American Oak met sterk hergeblakerde nieuwe AO-deksels. AWARDS Lagavulin Distillers Edition won dubbel goud op de San Francisco World Spirits Competition in 2008, 2009 en 2011. Hij won ook goud op de International Wine and Spirit Competition in 1999 (Trofee), 2003, 2006 (Beste in zijn categorie), 2007 (2 trofeeën & Beste in zijn categorie), 2008 (Beste in zijn categorie), 2009 (trofee & Beste in zijn categorie), 2010 en 2012. Hij won bovendien goud op de International Spirit Competition in 2004 (trofee), 2005, 2008, 2009 en 2010. En op de Scotch Whisky Masters werd hij Master in 2008 en 2010 en won hij goud in 2009, 2011 en 2013. En last but not least werd hij uitgeroepen tot de beste Islay (Peated) Single Malt & Best Islay (Peated) Vintage Single Malt Scotch Whisky op de World Whiskies awards in 2007. In 2008 werd hij daar ook Best Islay Peated Single Malt Scotch Whisky zonder leeftijdsvermelding. LAGAVULIN DISTILLERY De iconische Lagavulin Single Malt Scotch Whisky wordt al sinds 1816 met passie en vakmanschap gedistilleerd in de historische Lagavulin Bay. In 2017 vierde hij zijn 200ste verjaardag, maar hij is voor velen nog altijd de koning van de Islay malts: intens van smaak, rokerig en rijk. Nogal een erfenis die Lagavulin in ere moet houden, daar in die mistige baai. De zonen van Somerled, de Lord of the Isles, trokken van daaruit ten oorlog, vaders kasteelruïne Dunyvaig bewaakt nog altijd de baai. Gemoute gerst omhuld door het lokale rookgordijn doordrenkt Lagavulin met een rijke mix van zeelucht en geurige, rokerige droogheid. Deze whisky is zo intens dat hij de koude verdrijft. Volgens de lokale bevolking haalt de tijd het vuur eruit en laat de warmte erin. De baas, Sir Peter Mackie, beter bekend als 'Restless Peter', voelde zich daar alleszins thuis. Hij was het die de Lagavulin zijn beroemdheid bezorgde. Door de beperkte plaats overtrof de vraag naar regelmatige malt expressies jarenlang het aanbod. Daarom zijn de special editions en oudere releases zo zeldzaam geworden en dus ook zo felbegeerd.
Naam: LAGAVULIN DISTILLERS ED 43° 2018
In voorraad 92,00 €
B13 rum
Geen voorraad 55,00 €
Santa Teresa 1796 Ron Antiguo de Solera 40° 0.7L
Land van herkomst: Venezuela
Details: Santa Teresa 1796 is the only aged rum that is produced in its entirety with the long-standing Solera method, an artisanal process using oak barrels that had been traditionally reserved for Spanish sherry and brandy. This round and firm-bodied rum is delicate with a complex and mellow flavor. It is best enjoyed on its own or with mineral water. The most demanding critics have listed the Santa Teresa 1796 Ultra Premium variety as "the best rum in the world". COLOR: Reddish amber and rich in tears.NOSE: Fruity aroma with honey and dark chocolate notes.TASTE: With a mellow yet complex flavor, this rum offers tobacco and leather notes, toasted and smoky. The rounded rum offers a balance that can only be achieved through the Solera method. It is full-bodied while remaining delicate, elegant and velvety. The end evokes attributes borrowed from the oaks in which it aged. SERVING SUGGESTION: Ideal for drinking on the rocks or with mineral water.
In voorraad 49,00 €
Barcelo Imperial Premium 30 Aniversario 43° 0.7L
Land van herkomst: Republica Dominicana
Details: Barceló Imperial Premium Blend 30th Anniversary is the result of the double ageing of old reserves of Imperial stored in American white oak and French oak barrels with different degrees of toasting. These reserves accentuate the virtues so much appreciated by connoisseurs who have acknowledged our prized rum as the best in the world and so the high spirited nobility, exceptional flavor, robustness, complexity and high quality that characterize this limited edition is attained with this 30th Anniversary product. Tasting notes: Ron Barceló Imperial Premium Blend 30th Anniversary, with its rich, enveloping aroma of dried fruits, vanilla and caramel, presented in a crafted collectors bottle with the number 30 showing through the intense amber color perfected during the ageing process. Ideal for: Served ideally in a brandy or cognac glass for optimum taste!
Geen voorraad 94,00 €
Brugal Siglo de Oro Seleccion Especial 40° 0.7L
Land van herkomst: Republica Dominicana
Details: Another of our family’s great treasures, Brugal Siglo De Oro was created to commemorate Brugal’s 100th anniversary. It is crafted by selecting the finest rums, and aging them in American white oak barrels for up to eight years. The incredible blend is then returned to the barrels for a second maturation of eight more years. Why do we go to so much trouble? Well my friend, after you taste Siglo De Oro, you will know why. -Colour: Deep golden hues with an almost syrupy consistency. -Nose: An aroma of wood and dried fruits will dance into your nostrils. -Palate: It is sweet, yet complex, with liberating notes of caramel followed by bitter chocolate and a smoky touch. -Aftertaste: Long, pleasant and unforgettably spicy.
Geen voorraad 148,00 €
Zacapa Edicion Negra 43° 0.7L
Land van herkomst: Guatemala
Details: Containing a blend of rums from 6 to 24 years old, with an extra ageing stage in casks that previously held American whiskies and fine Pedro Ximénez wines. notes: An explosion of deliciousness Smokey tasting note accompanied with chocolate, caramelized fruit, raisins and dried fruit that make a dense and balanced rum.
In voorraad 85,20 €
 
Pagina 1
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief!

Labels